De zon schijnt, tijd voor zonnige zomerdeals!

De zon schijnt, tijd voor zonnige zomerdeals!

Beveilig je huis nog vóór de grote vakantie dankzij onze zonnige zomerdeals op slimme thuisbeveiliging.

Deals voor je voordeur

Maak je klaar voor de zomer en begin bij de voordeur met een videodeurbel van Ring. Of je nu thuis vakantie viert of ergens anders de zon opzoekt: dankzij je nieuwe videodeurbel van Ring weet je zeker dat je altijd en overal kunt praten met wie er voor je deur staat.  Kies voor draadloze veelzijdigheid met de oplaadbare Video Doorbell (2de generatie) of bescherming in hoge resolutie en doorlopend stroom met de Video Doorbell Pro 2: er is altijd een videodeurbel van Ring die bij je past.

Wil je het allerbeste voor je voordeur, en draadloos? Goed nieuws: tijdens de zomerdeals krijg je ook korting op de Battery Video Doorbell Plus. De Battery Video Doorbell Plus is onze eerste videodeurbel op batterijen die wordt geleverd met 1536p HD video en zicht van top tot teen. Zo mis je nooit meer een bezoeker of pakketje.

Bespaar 35% op de Video Doorbell (2de generatie): nu slechts € 64,99!
Bespaar 13% op de Video Doorbell 4: nu slechts € 139,99!
Bespaar 17% op de Battery Video Doorbell Plus: nu slechts € 149,99!
Bespaar 20% op de Video Doorbell Pro 2: nu slechts € 199,99!
  

Zonnige zomerkortingen op thuisbeveiliging

Strandvakantie, wandelvakantie of de bloemetjes buiten zetten in je eigen omgeving? Waar je deze zomer ook bent, met een beveiligingscamera van Ring zie je precies wat er thuis gebeurt. Aan het barbecueën? Houd dankzij de kleine, krachtige Indoor Cam in de gaten wat je huisdieren binnen uitspoken. Vraag jij je ook weleens af wat er gebeurt als je weg bent? Bekijk dag en nacht wat er gebeurt met een Spotlight CamFloodlight Cam of de veelzijdige Stick Up Cam. Kies voor een camera die je bijna overal rond je huis kunt installeren.  Binnen, buiten, met batterij of bedraad: voor elke situatie is er een beveiligingscamera van Ring, en momenteel kun je deze met voordeel kopen tijdens de zomersale van Ring. 

Bespaar 33% op de Indoor Cam: nu slechts € 39,99!
Bespaar 30% op de Stick Up Cam: nu slechts € 69,99!
Bespaar 24% op de Spotlight Cam Plus: nu slechts € 129,99!
Bespaar 22% op de Spotlight Cam Pro: nu slechts € 179,99!
Bespaar 30% op de Floodlight Cam Wired Plus: nu slechts € 139,99!
Bespaar 24% op de Floodlight Cam Wired Pro: nu slechts € 189,99!
 

Aanbiedingen op slimme alarmsystemen

Of je nu naar het park gaat of op avontuur gaat in het buitenland, met Ring Alarm weet je in elk geval zeker dat je hele huis wordt beschermd. Ring Alarm is een betaalbaar zelf te installerenbeveiligingssysteem voor thuis. Alles wat je nodig hebt om je huis nog voor de grote vakantie te beveiligen, zit in de doos. En: je installeert het makkelijk zelf.  Sluit het basisstation aan, maak verbinding met de Ring-app en plaats de bewegingssensoren en contactsensoren waar je ze nodig hebt. Je krijgt dan een melding zodra er beweging wordt gedetecteerd of een raam of deur wordt geopend. Dankzij de handige bundels voor grote en kleine woningen is er ook voor jouw woning een ideaal alarmsysteem van Ring.

Bespaar nu 28% op Ring Alarm: nu slechts € 179,99!

Pro-tip: je bespaart nu nog meer door bij je alarmsysteem te kiezen voor een Indoor Cam, waarmee je kunt zien wat er gebeurt als je alarm afgaat terwijl je weg bent. 

Bespaar 42% op Ring Alarm + Indoor Cam: nu slechts € 179,98!

Klaar voor de zomer? Eerst alles veilig, dan ontspannen!

Beveilig je huis nog vóór de vakantie en ga dankzij onze tijdelijke deals zen de zomer in. 

Shop aanbiedingen voor videodeurbellen, beveiligingscamera's en Alarm op Ring.com.

Onze zomerdeals gelden van 24 mei tot 5 juni 2023.

Deel dit artikel