Betere beveiliging voor minder energie

Betere beveiliging voor minder energie

De dagen worden korter en de nachten steeds langer. Hoe donkerder het wordt, hoe fijner het is als je weet dat iedereen thuis veilig is. En wist je dat je energie kunt besparen door slimme keuzes te maken voor je thuisbeveiliging?

Met Ring kun je altijd kiezen voor zonne-energie. Op het moment dat je slimme beveiliging overweegt, breid je de Ring van beveiliging rond je woning makkelijk uit met accessoires op zonne-energie. Vervolgens hang je deze op een plek met voldoende direct zonlicht – zo beveilig je je huis beter en blijft je stroomrekening ook nog eens groen.


Met dank aan de zon

Nu de nachten zich sneller aandienen, is het geruststelling om vanaf je veilige bank in de woonkamer te kunnen zien wie er voor je deur staat. En met een Ring Video Doorbell kun je ook op dit vlak energie besparen. Kies voor een weerbestendige zonnelader voor je op batterijen werkende Ring Video Doorbell ,Ring Video Doorbell 3 of Ring Video Doorbell 3 Plus, zodat je met slechts een paar uur direct zonlicht per dag je deurbel opgeladen houdt.


Doorlopend opgeladen

Nieuwsgierig naar wat er in en rond je huis gebeurt? Met onze beveiligingscamera’s op zonne-energie word het makkelijk om energie te besparen en tegelijkertijd de Ring van beveiliging rond je woning te versterken.

Met de Stick Up Cam Solar krijg je doorlopend stroom en blijf je beschermd, wat het weer verder ook doet. Je hebt maar enkele uren zonlicht per dag nodig om je apparaar doorlopend opgeladen te houden. En schijnt de zon niet? Geen zorgen. De verwisselbare batterij blijft dag en nacht als back-up werken.

De Spotlight Cam Solar heeft ook slechts enkele uren zonlicht per dag nodig om zichzelf opgeladen te houden. En onder alle weersomstandigheden blijft de verwijderbare, oplaadbare batterij het als back-up altijd doen zodat je camera doorlopend een oog in het zeil houdt.


Nooit meer zonder stroom

Heb je al een Ring-apparaat op batterijen, zoals de Stick Up Cam Battery of de Spotlight Cam Battery, dan kun je een zonnepaneel bestellen om energie te gaan besparen. Het paneel is rechtstreeks en eenvoudig te koppelen aan de Spotlight Cam Battery en de Stick Up Cam Battery. Zo blijven de apparaten opgeladen en kom je nooit zonder stroom te zitten. 


Effectief personaliseren & plannen

Ook in de winter kun je gebruikmaken van zonne-energie. Laat de batterijen door een zonnepaneel opladen, en zie hoe bij voldoende zonne-uren je apparaten doorlopend van stroom worden voorzien.

Je kunt vanuit de handige app je gehele beveiligingssysteem personaliseren, een planning maken en het beheer in eigen hand houden. Stel in dat elk apparaat alleen werkt als je het echt nodig hebt, zodat je energie bespaart op de momenten dat ze niet actief zijn. Wil je de oprit verlichten? Stel dan je Floodlight Cam in om alleen aan te gaan bij beweging, zodat je het licht niet doorlopend aan hebt staan. Door je apparaten stuk voor stuk te bekijken en het gebruik naar eigen wens aan te passen, krijg je een betrouwbaar beveiligingssysteem dat efficiënter werkt en waarmee je energie bespaart.

Met Ring stel je dus zelf een betaalbare, eenvoudig in gebruik te nemen netwerk van slimme, bewegingsdetecterende beveiligingsproducten op zonne-energie samen. Met de videodeurbellen en beveiligingscamera’s op zonne-energie blijf je doorlopend beveiligd en houd je ook nog eens je stroomrekening laag.

Kies de Ring-producten die het beste bij je huis passen en stel vandaaag nog je eigen, energiezuinigd Ring van beveiliging samen.

Deel dit artikel

Andere verhalen