Ring dreht den weltweit ersten Werbespot mit einer Video Doorbell

Ring dreht den weltweit ersten Werbespot mit einer Video Doorbell

Afgelopen mei lanceerden we de app Neighbors. Dit was een grote stap vooruit om beveiliging voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Neighbors is een beveiligingsoplossing waar iedereen in de buurt gebruik van kan maken, ook mensen die geen Ring-apparaat hebben. Als mensen samenwerken, wordt een woonwijk veiliger. Zo simpel is het. Via de Neighbors-app kunnen buurtbewoners – en in sommige gevallen de politie – samenwerken om criminaliteit terug te dringen. We zijn trots op wat Neighbors sinds de lancering al heeft bereikt. Dit zijn een paar van mijn favoriete voorbeelden:

 

 

 

 

Neighbors is heel belangrijk voor de missie van Ring. Die missie is duidelijk en onveranderd sinds ik Ring vier jaar geleden heb opgericht: help misdaad bestrijden. We komen er als bedrijf eerlijk voor uit dat dit onze passie is. Onze toewijding aan deze missie spreekt duidelijk uit onze aanhoudende inzet om een beveiligingsbedrijf van wereldklasse op te bouwen. Onze klanten delen hun verhalen met ons en vertellen hoe ze met Ring een pakjesdief hebben ontmaskerd, of hoe Ring iedere dag weer helpt om inbraken te voorkomen. Dat blijft mij en het Ring-team inspireren om een eind te maken aan criminaliteit in woonwijken en het leven van onze gebruikers positief te beïnvloeden.

Wees gewaarschuwd, criminelen en dieven: ons team is onvermoeibaar aan het werk om jullie te stoppen, zodat gezinnen in veiligere woonwijken kunnen wonen.

Onze klanten en de gebruikers van de Neighbors-app vertrouwen erop dat we helpen hun huizen en buurten te beschermen, en we nemen die verantwoordelijkheid enorm serieus. Dit hebben we onze klanten en gebruikers beloofd:

  • Gebruikers hebben de volledige controle over wie de Ring-beelden mag bekijken. Alleen de inhoud die een gebruiker zelf openbaar maakt via Neighbors (door beelden op de app te plaatsen) kan worden bekeken met de Neighbors-app of door de lokale politie.
  • Ring bekijkt of deelt zonder uitdrukkelijke toestemming van de gebruiker geen beelden die niet op de app zijn geplaatst, tenzij daartoe op de juiste manier een bindend wettelijk verzoek wordt ingediend.
  • Ring blijft innoveren om de woonwijken van klanten nog veiliger te maken. De privacy van onze klanten en de veiligheid van hun informatie staan daarbij boven aan de prioriteitenlijst. Wij zijn ons ervan bewust dat onze klanten sterk op ons vertrouwen. Daarom doen wij er alles aan om dit vertrouwen te blijven verdienen.

We streven ernaar technologie in te zetten om mensen te helpen en wijken veiliger te maken. Neighbors is een geweldig hulpmiddel voor iedereen die samen met ons de strijd aan wil gaan, en daarom ben ik er zo blij mee. De app biedt de leden van een gemeenschap een plek om samen te komen en een goed gesprek te voeren over wat er in hun woonwijk aan de hand is. We realiseren ons dat er veel komt kijken bij het bestrijden van misdaad en het bieden van een discussieplatform aan de gemeenschap. Daarom hebben we hieronder precies beschreven hoe Neighbors werkt. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren en we luisteren graag naar je suggesties. Stuur hiervoor een e-mail naar neighbors@ring.com.

Wanneer we met een netwerk als Neighbors samen een front vormen, maken criminelen geen kans.

Jamie

 

Zo werkt Neighbors

  • Download Neighbors voor iOS of Android en sluit je aan bij je woonwijk (alleen in de VS).
  • We tonen geen persoonlijke informatie in de Neighbors-app, zoals namen, en delen geen persoonlijke gegevens met andere gebruikers.
  • Geef aan voor welk gebied je meldingen wilt ontvangen (gebruikers moeten aangeven waar ze zich bevinden). De feed van de Neighbors-app is zeer lokaal en bevat informatie die is gedeeld door gebruikers die dichtbij wonen. We hebben de app bewust zo gebouwd dat de inhoud relevant is voor jou en je buurt.
  • Ontvang realtime meldingen over misdaad en veiligheid van je buurtgenoten, de plaatselijke politie en het Ring-team.
  • Bekijk lokale berichten over misdaad en veiligheid via de livefeed of de interactieve kaart.
  • Deel tekstupdates, foto's en video's vanaf ieder apparaat, inclusief maar niet beperkt tot Ring Home Security-apparaten. Alleen de inhoud die je bewust deelt via de Neighbors-app is openbaar toegankelijk voor andere gebruikers en de politie.
  • Maak woonwijken veiliger door als gemeenschap samen te werken.

 

Zo maak je verantwoord gebruik van Neighbors

Neighbors is ontwikkeld als een vrij toegankelijke ruimte voor mensen die hun gemeenschap veiliger willen maken. Het is de bedoeling dat de inhoud en de gesprekken over misdaad en veiligheid gaan, waarbij de leden van de gemeenschap constructief en open met elkaar kunnen communiceren. Daarom moet iedereen die Neighbors gebruikt zich houden aan de Community Guidelines (Richtlijnen voor de gemeenschap). In die richtlijnen staat dat Ring geen discriminatie, bedreiging of intimidatie tolereert, en dat we gebruikers aanmoedigen om hun buurtgenoten (en bezoekers van de woonwijk) met respect te benaderen. We geven bovendien advies en moedigen gebruikers aan om goed na te denken over het gedrag waardoor ze iemand verdacht zijn gaan vinden, en of dat wantrouwen redelijk is. We vragen ook om niet zonder toestemming foto's of video's te plaatsen van mensen die een redelijke mate van privacy mogen verwachten. Gebruikers zouden bijvoorbeeld geen foto's of video's van de achtertuin van buurtgenoten moeten plaatsen.

We geloven dat opmerkzaamheid, communicatie en het doen van meldingen kan bijdragen aan een sterkere en veiligere gemeenschap, maar zorgvuldigheid en verantwoordelijkheidsgevoel zijn net zo belangrijk. Een speciale groep van Ring-teamleden modereert proactief inhoud voordat deze op de Neighbors-app wordt geplaatst, zodat alle berichten voldoen aan de Community Guidelines (Richtlijnen voor de gemeenschap). Bovendien kunnen gebruikers onjuiste of ongepaste inhoud direct in de Neighbors-app markeren. Ons team bekijkt de gemarkeerde berichten en als deze in strijd zijn met onze Community Guidelines (Richtlijnen voor de gemeenschap) worden ze uit de feed verwijderd. Wanneer we berichten weigeren als onderdeel van ons moderatiebeleid, sturen we een e-mail naar de gebruiker die het bericht heeft ingediend om te laten weten waarom wij het niet plaatsen. Door gebruikers te laten weten waarom hun bericht niet in de feed is geplaatst, ondersteunen we de richtlijnen en helpen we gebruikers verstandige beslissingen te nemen.

Wij vinden het net zo belangrijk om zelf feedback uit de buurten te krijgen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren. Wij weten dat er haken en ogen zitten aan een app als Neighbors, en wij begrijpen dat onderwerpen als misdaad en veiligheid evenwichtig en met inlevingsvermogen moeten worden benaderd.

De lokale politie op Neighbors

Gebruikers gaan een partnerschap aan met de lokale politie. Zo kunnen zij belangrijke officiële updates geven over misdaad en veiligheid, en een vertrouwensband opbouwen met de lokale bewoners voor een betere samenwerking en een veiligere woonwijk. Wij zijn trots op de samenwerking met een groot aantal politiekorpsen in heel Amerika, onder meer in staten als Florida, Californië en Texas. Telkens als een nieuw politiekorps zich aansluit, kondigen we de samenwerking via een regionaal bericht aan in de app, zodat de gebruikers op de hoogte zijn. We hebben deze partnerschappen bewust zo opgezet dat de gebruikers de regie blijven houden.

De politie ziet dezelfde interface als de gebruikers wanneer ze de app openen. De inhoud is gelijk, de exacte herkomst van de berichten wordt gemaskeerd en de identiteit van de gebruiker wordt niet getoond. Toch zijn er twee belangrijke verschillen: 1) de politie kan openbare berichten binnen hun gehele regio zien (in plaats van alleen hun eigen 'wijk') en 2) bij berichten van de politie wordt de afzender wel vermeld, zodat gebruikers duidelijk kunnen zien van wie het bericht afkomstig is. Dit betekent dat bij berichten en opmerkingen van de politie duidelijk een naam en officiële titel vermeld staat.

De politie kan alleen de openbaar gemaakte inhoud in de Neighbors-app bekijken, tenzij een gebruiker er zelf uitdrukkelijk en vrijwillig voor kiest om de eigen opnamen met de politie te delen (hieronder staat hoe dat werkt). Zonder uitdrukkelijke toestemming van de gebruiker en een geldig en bindend juridisch verzoek wordt er nooit gebruikersinformatie of exacte informatie over de locatie van apparaten aan de politie verstrekt.

De politie kan gebruikers binnen hun eigen jurisdictie om informatie vragen. (Ring stuurt de gebruikers dan een officieel verzoek). De politie moet een dossiernummer opgeven om een verzoek in te dienen binnen een specifiek, beperkt tijdsbestek en gebied. Ring vraag vervolgens aan een specifieke groep gebruikers binnen dat gebied of ze bereid zijn om relevant beeldmateriaal te delen met de politie. De gebruikers bepalen daarna zelf of ze het beeldmateriaal willen delen of dat ze het verzoek afwijzen. Gebruikers kunnen ook aangeven in de toekomst geen verzoeken van de politie meer te willen ontvangen. Ook hier geldt dat Ring geen gebruikersinformatie vrijgeeft zonder de uitdrukkelijke toestemming van de gebruiker, of een geldig en bindend juridisch verzoek.

 

 

 

Deel dit artikel

Andere verhalen

Categorieën