Ring introduceert de Battery Video Doorbell, met video met zicht van top tot teen, eenvoudige installatie en meer

Ring introduceert de Battery Video Doorbell, met video met zicht van top tot teen, eenvoudige installatie en meer

Ring introduceert vandaag de Ring Battery Video Doorbell, de volgende generatie van de bestverkochte Ring-deurbel met extra functies, waaronder HD-video met zicht van top tot teen. Bovendien is hij eenvoudiger zelf te installeren. Battery Video Doorbell heeft een tot 23% langere batterijduur dan het vorige model(gebaseerd op gebruik in algemene instellingen).


Elk moment een volledig beeld

HD-video met zicht van top tot teen is nu beschikbaar voor de Ring Battery Video Doorbell, die hetzelfde beeld biedt als de Doorbell Plus- en Pro-modellen. De Battery Video Doorbell bevat HD-video en een gezichtsveld van 150 bij 150 graden, waardoor gebruikers een volledig beeld van al hun bezoekers krijgen. Dankzij video met zicht van top tot teen beschikken gebruikers over een 66 procent groter beeld vergeleken met de vorige generatie (Ring Video Doorbell 2de generatie). Hierdoor zijn functies als pakketmeldingen (beschikbaar met een Ring Protect-abonnement) nog bruikbaarder, aangezien leveringen bij de deur nog beter te zien zijn.

Naast video met zicht van top tot teen beschikt de Battery Video Doorbell over nachtzicht in kleur, zodat gebruikers gemakkelijk kunnen zien wat er dag en nacht gebeurt.


Eenvoudiger zelf te installeren

Dankzij de nieuwe beugel met bevestigingspin kan de Battery Video Doorbell eenvoudig worden geïnstalleerd en verwijderd: je hoeft de deurbel alleen in de muurbeugel te plaatsen. Wanneer het tijd is om de batterij op te laden, haal je de deurbel eenvoudig van de beugel met de nieuwe bevestigingspin.


Extra Ring-functies

Net als alle andere Ring-deurbellen en -camera's beschikt de Battery Video Doorbell over bewegingsdetectie met personaliseerbare bewegingszones en realtime meldingen, livebeeld, en de mogelijkheid om op elk moment met iedereen aan de andere kant van de deur te praten via tweerichtingsspraak.

Met een Ring Protect-abonnement hebben gebruikers toegang tot slimme meldingen die hen informeren over personen of pakketjes bij de deur. Ze ontvangen meldingen met afbeeldingen, zodat ze precies kunnen zien wat een melding heeft geactiveerd met een fotovoorbeeld in de pop-upmeldingen op hun telefoon. Ze kunnen de opgenomen camerabeelden ook maximaal 180 dagen in de cloud opslaan en nog veel meer.

Gebruikers kunnen de Battery Video Doorbell ook koppelen aan compatibele Alexa-apparaten om te zien wat er aan de andere kant van de deur gebeurt of om in gesprek te gaan met iemand aan de deur.


De inzet van Ring voor privacy en beveiliging

Ring is toonaangevend in het verstrekken van privacyfuncties aan gebruikers. Net als alle andere Ring-producten en -functies is de Battery Video Doorbell ontworpen met privacy en veiligheid voorop. Ring was de eerste in de thuisbeveiligingsbranche die tweestapsverificatie verplicht stelde voor alle gebruikers, en het eerste grote thuisbeveiligingsbedrijf dat end-to-end-versleutelde video introduceerde als een geavanceerde versleutelingsoptie voor gebruikers. Daarnaast beschikt de Battery Video Doorbell over personaliseerbare privacy-instellingen en privacyzones waarmee gebruikers gebieden kunnen blokkeren die ze niet willen bewaken en vastleggen.


Prijzen en beschikbaarheid

De Battery Video Doorbell is vandaag beschikbaar voor vooruitbestelling via Ring.com en Amazon.com voor € 99,99. Vanaf 4 september 2024 wordt de verzending naar gebruikers gestart.

Deel dit artikel