3 voordelen van Ring Intercom

3 voordelen van Ring Intercom

Ring Intercom is het intelligente intercomsysteem voor meer gemak en veiligheid! In dit artikel nemen we de praktische toepassingen van deze smart technologie onder de loep. Ontdek hoe Ring Intercom je helpt om pakketten aan te nemen als je onderweg bent, hoe je vrienden en familie niet langer in de regen hoeven te wachten en hoe je Alexa of je smartphone kunt gebruiken om vanuit je luie stoel te achterhalen wie er heeft aangebeld. Met Ring Intercom blijf je altijd verbonden met je huis. We hebben alles wat je moet weten samengevat in dit artikel.


Leveringen veilig op afstand ontvangen met Ring Intercom

Ben je vaak onderweg en maak je je zorgen dat je een bezorger mist? Met Ring Intercom is dat verleden tijd, of je nu in het park bent of naar het buitenland reist. De Ring app laat je altijd weten wanneer iemand aanbelt op de intercom van je appartement, zodat je direct met ze kunt praten en zelfs de toegangsdeur van het gebouw kunt openen. Op deze manier kunnen bezorgers jouw pakketje achterlaten op een locatie naar keuze, in het appartementencomplex. Je kunt de Ring app ook gebruiken om aan te geven of geverifieerde chauffeurs van Amazon zichzelf mogen binnenlaten in het gebouw, met tijdsgebonden toegang. Je ontvangt hierover ook een melding in de app, zodat je altijd weet of het pakket is aangekomen.

Metro te laat? Geen probleem met Ring Intercom

Het regent, de metro is laat en je vrienden ringen al aan je intercom - een nachtmerrie. Dankzij Ring Intercom hoeven je vrienden niet langer in de regen te wachten, maar kun je ze alvast binnenlaten in het gebouw. Voor je directe omgeving kun je ook virtuele gastensleutels toewijzen, zodat ze dit zelfstandig kunnen doen via de app. Je kunt hiervoor individuele toegangstijden instellen en de toegang op elk moment weer intrekken via de Ring-app. Zo hebben je vrienden alleen toegang wanneer jij dat wilt.


Open de deur met spraakbesturing - met Alexa en Ring Intercom 

Wanneer je thuis geen handen vrij hebt, bijvoorbeeld tijdens het koken, en de intercom af gaat, dan kun je Ring Intercom ook gewoon gebruiken met een apparaat dat beschikt over Alexa. Met een spraakcommando communiceer je gemakkelijk met de persoon bij de ingang van het gebouw. Zo kun je de deur openen zonder iets te verbranden of je handen te hoeven wassen.

Ring Intercom biedt veel functies die je dagelijkse leven vereenvoudigen en je meer veiligheid geven. Je kunt bezorgers oproepen waar je ook bent en zonder dat je buren pakketten namens jou hoeven aan te nemen, je vrienden en familie kunnen gastensleutels ontvangenen je kunt functies eenvoudig gebruiken met behulp van Alexa. Blijf verbonden met de dingen die belangrijk voor je zijn en houd controle over wat er thuis gebeurt, waar je ook bent. Ontdek vandaag nog de voordelen van Ring Intercom en maak je huis nog comfortabeler en intelligenter!

Deel dit artikel