Meer ondersteuning voor end-to-end-versleuteling voor video's en aanvullende updates voor Ring-gebruikers.

Meer ondersteuning voor end-to-end-versleuteling voor video's en aanvullende updates voor Ring-gebruikers.

Ring werkt doorlopend aan het verder verbeteren van de gebruikerservaring. Om die reden wordt het beheer van je Ring-apparaten en -account opnieuw eenvoudiger. Ook bieden we je de juiste hulpmiddelen en opties om je persoonlijke gegevens en video’s veilig te houden.

Onze nieuwste ondersteuning voor end-to-end versleuteling of begin-tot-eind-versleuteling voor video's hebben we per vandaag uitgebreid naar apparaten die op batterijen werken. Hiermee kun je dus ook gebruikmaken van deze geavanceerde versleutelingsoptie met onze reeks populairste en voordeligste producten. Wij willen namelijk zoveel mogelijk gebruikers alle privacyopties bieden. Iedereen leeft anders en daar passen andere wensen en producten bij. Er is dus hard gewerkt aan deze privacyfunctie om die voor meer camera's en videodeurbellen aan te bieden.

Daarnaast hebben we een nieuwe update waarmee je eenvoudiger kunt upgraden naar een nieuw Ring-apparaat, of waarmee je een apparaat makkelijker kunt overdragen aan iemand anders. Je hoeft niet meer alle aan het oude apparaat gekoppelde video's handmatig te downloaden om te voorkomen dat je ze kwijtraakt. Als Ring-abonnee kun je nu voor elk van je apparaten de instelling veranderen Gedeactiveerd apparaat. Zo heb je veilig toegang tot opgeslagen gebeurtenissen en video's in je Ring-account, zelfs nadat het eigendom ervan is overgedragen aan een andere gebruiker[1]. Je weet dan dus dat je video's veilig worden opgeslagen en toegankelijk blijven. 

De status Gedeactiveerd apparaat is ook een optie die je als gebruiker kunt kiezen wanneer je een Ring-apparaat uit je Ring-account verwijdert onder de nieuwe optie Apparaat verwijderen. Met Apparaat verwijderen kun je gebeurtenissen en video's behouden of verwijderen voordat je het apparaat uit je Ring-account verwijdert. Als je ervoor kiest om alle gebeurtenissen te verwijderen, worden de gebeurtenissen en gerelateerde video's ook verwijderd. Als je ervoor kiest om alle gebeurtenissen te behouden, krijgt het apparaat de status ‘gedeactiveerd apparaat’. Met een actief Ring Protect-abonnement kun je vervolgens altijd bij je opgeslagen video's. 

Meer informatie over Gedeactiveerd apparaat en Apparaat verwijderen. 

[1] Toegang tot video's is afhankelijk van de abonnementsvoorwaarden van de gebruiker. Bij opzegging van Ring Protect worden alle gebeurtenissen en video's verwijderd. 

Deel dit artikel