Haal nog meer uit Ring Alarm met de nieuwe sensor voor brekend glas.

Haal nog meer uit Ring Alarm met de nieuwe sensor voor brekend glas.

Ring Alarm heeft altijd al alles gedaan om je huis zo goed mogelijk te beschermen. Zo krijg je direct een melding als een van je sensoren iets heeft gedetecteerd. Krijg nu nog meer gemoedsrust met de nieuwste toevoeging aan je alarmsysteem: de Ring Alarm-sensor voor brekend glas. Met deze nieuwe sensor krijg je een melding als er bijvoorbeeld een raam wordt ingeslagen – en de sensor maakt hierin intelligent onderscheid tussen brekend glas en rinkelende sleutels of geluid van borden en bestek, zodat je alleen de meldingen krijgt die ertoe doen.

De Ring Alarm-sensor voor brekend glas maakt gebruik van AI-technologie en kan het geluid van brekend glas tot op ruim 7,5 meter herkennen. Je krijgt vervolgens direct een melding via de Ring-app zodat je actie kunt ondernemen. Je kunt daarnaast instellen dat wanneer de sensor iets detecteert, ook de sirene (en eventueel de apart verkrijgbare buitensirene) van Ring Alarm afgaat in de standen Thuis of Weg.

Je neemt de sensor voor brekend glas eenvoudig binnen enkele minuten in gebruik door hem op te hangen aan je muur, plafond, of meubels in de buurt van glazen deuren en ramen. Vervolgens stel je hem in via de Ring-app, zodat hij gekoppeld is aan je alarmsysteem. Bij het geluid van brekend glas krijg je daarna direct een melding.

De perfecte uitbreiding van je Ring Alarm

Elk huis is anders. Ring Alarm heeft dan ook alles wat je nodig hebt om zelf een alarmsysteem samen te stellen, aanpasbaar aan je woonsituatie en wensen. Zo bescherm je betaalbaar je hele huis met apparatuur die je zelf eenvoudig installeert. Dit betekent ook dat je de keuze hebt om Ring Alarm uit te breiden met alle contactsensoren, bewegingsdetectoren en nu ook sensoren voor brekend glas die je nodig hebt.

Vlotte installatie, eenvoudig gebruik via de Ring-app, livemeldingen en de mogelijkheid om al je Ring-apparaten onderling te koppelen: met Ring Alarm heb je alles wat je nodig hebt om je volledig veilig te voelen. 

De Ring Alarm-sensor voor brekend glas kost € 45,00 en is leverbaar vanaf 16 februari Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwste updates? Schrijf je hiervoor in via Ring.com.

Deel dit artikel