Jaag je bezoekers met Halloween de stuipen op het lijf.

Jaag je bezoekers met Halloween de stuipen op het lijf.

Het gezelligste griezelfeest staat weer voor de deur; tijd om je huis klaar te stomen voor Halloween! Bij Ring hebben we een paar ijzingwekkend leuke tips voor je.

Halloween vanaf de voordeur

Trakteer je bezoekers op vreselijke verrassingen bij de voordeur met een huiveringwekkend Halloween-voorpaneel voor je Video Doorbell 3, Video Doorbell 3 Plus of Video Doorbell 4. Onze seizoensgebonden voorpanelen zijn eenvoudig te verwisselen, zodat je de videodeurbel gemakkelijk aan deze gruwelijke gelegenheid kunt aanpassen.

Beangstigende begroetingen

Verras elke bezoeker met een akelig antwoord wanneer ze met Halloween op je videodeurbel drukken. Met de functie Snelle reacties[1] kun je gasten (on)aangenaam verwelkomen met een aantal automatische reacties in Halloween-thema. Dus elke keer als iemand bij je aanbelt, geeft de deurbel automatisch een Halloween-geluid. 

Om snelle reacties in te stellen open je de Ring-app en volg je de volgende stappen:

  1. Tik op de drie lijntjes linksboven in het dashboard
  2. Tik op Apparaten
  3. Selecteer je Ring Video Doorbell
  4. Tik op de tegel Slimme antwoorden
  5. Schakel Snelle reacties in
  6. Tik op Functie inschakelen wanneer deze op het volgende scherm wordt weergegeven
  7. Tik op Snel antwoord
  8. Kies je favoriete snelle antwoord in Halloween-thema
  9. Tik op Opslaan als je klaar bent.

Wanneer bezoekers nu op de Ring Video Doorbell drukken, worden ze begroet met het door jou gekozen naargeestige Halloween-effect.

Onheilspellende klanken

Haal de Halloween-sfeer in huis met een duister klinkende deurbel. Van krakende deuren tot het gekakel van heksen, er zijn genoeg griezelige geluiden om uit te kiezen. Hier volgen enkele voorbeelden:

Witch Cacklebezorgen


Howl


Griezelige lack


Deze seizoensgebonden tonen zijn beschikbaar op je Ring Chime of Chime Pro en zijn eenvoudig te activeren in de Ring-app. Ga naar het gedeelte Apparaten, net als bij Snelle reacties, en selecteer de Chime of Chime Pro. Tik op Geluidsinstellingen en tik vervolgens op Chime-beltonen. Blader door een aantal tonen om je favoriete Halloween-geluid te vinden. Zodra je de sinistere beltoon hebt gekozen, tik je op Wijzigingen opslaan. Zo krijg je het hele huishouden in de Halloween-stemming.

Deel in de pret

Van een huiveringwekkend Halloween-voorpaneel tot sinistere snelle reacties en gruwelijke Chime-beltonen, dankzij Ring heb je alles wat je nodig hebt om iedereen de koude rillingen te geven op deze griezeligste der griezeldagen.

Heb je deze Halloween een enge en spannende video gemaakt? Stuur hem naar eustories@ring.com en misschien laten wij je spookhuis wel op Facebook zien!

 

[1]Let op: de functie Snelle reacties is momenteel alleen beschikbaar in het Engels.

Deel dit artikel