Nieuw: aanpasbare meldingen, Motion Snooze en meer in de app

Nieuw: aanpasbare meldingen, Motion Snooze en meer in de app

Bij Ring zijn we continu bezig om de Ring-ervaring te verbeteren en je te helpen om alles uit de beveiliging van je huis te halen. We hebben naar al jullie feedback geluisterd, en presenteren met plezier een aantal nieuwe functies waardoor het nog makkelijker wordt om je huis te beschermen.

Hieronder vind je een lijst met alle nieuwe functies van de Ring-app. Tik op de links om verder te lezen.

Nieuwe aanpasbare app-meldingen

Kies een unieke mobiele melding voor elk van je Ring-apparaten, zodat je altijd precies weet waar de melding vandaan komt. Naast nieuwe meldingsgeluiden kun je ook een zin kiezen die je te horen krijgt wanneer je Ring Video Doorbell of camera wordt geactiveerd. Je kunt bijvoorbeeld de melding "Motion at your Floodlight Cam" (beweging bij je Floodlight Cam) laten uitspreken wanneer er activiteit is waargenomen in je tuin.

Je kunt de meldingen makkelijk kiezen en veranderen in het gedeelte 'App Alert Tones' (Waarschuwingsgeluiden voor app) op het dashboard van je apparaat. Ga naar dit artikel als je meer wilt weten over de nieuwe app-meldingen.

Bewegingsmeldingen tijdelijk uitschakelen

Wil je een paar uur rust? Net als met de sluimerknop van je wekker kun je met de nieuwe functie 'Motion Snooze' je meldingen gedurende een bepaalde periode uitzetten (tussen 15 minuten en 2 uur). Zo krijg je niet steeds meldingen als je huisdieren in de tuin aan het spelen zijn!

Ga op het dashboard van je app naar je apparaat en tik op 'Motion Snooze' om de sluimertijden in te stellen. Tik hier voor meer informatie.

Chime-meldingen tijdelijk uitschakelen

Naast de bewegingsmeldingen van de Ring Video Doorbells en camera's kun je nu ook de meldingen van de Ring Chime tijdelijk uitschakelen!

Ga in de Ring-app naar je Chime en selecteer 'Chime Snooze' om de tijd in te stellen. Tik hier voor meer informatie.

Meldingen in de app

We hebben veel feedback gekregen over de manier waarop je meldingen ontvangt tijdens het gebruik van de Ring-app. De videobeelden worden nu niet meer automatisch geladen als er activiteit wordt waargenomen, maar je kunt via de app kiezen of je de gebeurtenis wel of niet wilt zien.

Tik op de melding in de app om live videobeelden te zien van wat er op dat moment gebeurt. Als je de melding wilt afwijzen, tik je op de 'X' boven in het venster.

Houd ons in de gaten, er komt nog meer!

We zijn altijd op zoek naar manieren om de Ring-app te verbeteren, dus volg ons op Facebook en Twitter voor nieuws en de laatste updates.

Deel dit artikel

Andere verhalen

Categorieën