Bekijk je huis van alle kanten met de nieuwe draai- en kantelstandaard voor de Stick Up Cam.

Bekijk je huis van alle kanten met de nieuwe draai- en kantelstandaard voor de Stick Up Cam.

Van alle hoeken van je woonkamer tot een volledig overzicht van je tuin: met je Stick Up Cam kun je nu van boven naar beneden en van links naar rechts alles in de gaten houden. De draai- en kantelstandaard van Ring is een op afstand bedienbare, gemotoriseerde camerastandaard die je eenvoudig koppelt aan je Stick Up Cam om hem naar alle kanten te laten draaien — het is net of je een compleet nieuwe camera hebt.

Kijk alle kanten op

De draai- en kantelstandaard draait 340° horizontaal en kantelt 60° verticaal. Hiermee wordt het standaardzicht van 130° van de Stick Up Cam een aanpasbaar panoramabeeld waarmee je alles kunt zien.

Om deze nieuwe optie voor je Stick Up Cam te gebruiken log je in op het livebeeld van je camera in de Ring-app. Kies hier voor ‘Draaien’. Vervolgens kun je via het scherm je camera omhoog en omlaag en van links naar rechts bewegen om je huis in de gaten te houden. Je kunt je favoriete camerastand opslaan voor als je livebeeld afsluit – de camera gaat dan automatisch terug naar deze positie.

De draai- en kantelstandaard neem je makkelijk in gebruik: je koppelt hem binnen een paar minuten aan je camera. Monteer hem aan de muur of zet hem op een vlakke ondergrond neer, zoals een tafel of een plank, om hem op meerdere plekken te kunnen gebruiken als dat zo uitkomt. Net als de Stick Up Cam heeft de draai- en kantelstandaard een weerbestendig ontwerp zodat je hem zowel binnen als buiten kunt gebruiken.

Heb je een Stick Up Cam Plug-In, dan kun je de draai- en kantelstandaard gebruiken zonder extra stroombron. Heb je een Stick Up Cam Battery of een Stick Up Cam Solar, dan heb je voor gebruik de stekker voor binnen en buiten nodig. Deze is apart verkrijgbaar of in een bundel met de standaard.

Breng je hele huis in beeld

Waar je hem ook neerzet, met de draai- en kantelstandaard kun je in elke kamer alles zien. Bekijk vanaf elke locatie of je pup niet stiekem op de bank is gaan liggen, of houd je hele tuin in de gaten en breng zelfs de blinde hoeken in beeld.

De draai- en kantelstandaard voor de Stick Up Cam Plug-In is nu te bestellen in zwart of wit voor € 44,99. Heb je nog geen Stick Up Cam Plug-In, bespaar dan met deze slimme bundel: de Stick Up Cam Plug-In inclusief draai- en kantelstandaard voor slechts € 129,99.

Heb je een Stick Up Cam Battery of Stick Up Cam Solar, bestel dan de draai- en kantelstandaard met stekkeradapter voor binnen en buiten voor € 54,99.  

Deel dit artikel