Dit is de Stick Up Cam Pro – de meest veelzijdige camera van Ring met door radar aangedreven 3D-bewegingsdetectie.

Dit is de Stick Up Cam Pro – de meest veelzijdige camera van Ring met door radar aangedreven 3D-bewegingsdetectie.

Twee jaar geleden zetten we een grote stap richting ons doel om bewegingsmeldingen verder te verbeteren. We voegden toen een krachtige functie toe aan onze Pro-apparaten: 3D-bewegingsdetectie. Door het toevoegen van radarsensoren kan de camera de afstand van een object in het gezichtsveld meten. Hierdoor kun je als gebruiker specifiekere gebieden instellen waar beweging moet worden gedetecteerd. Uiteindelijk krijg je daardoor nauwkeurigere waarschuwingen, waardoor je meer kunt zien van wat er op je terrein gebeurt. Op dat moment leek ons dit een geweldig pluspunt voor alle gebruikers. Om te beginnen maakten we de functie beschikbaar voor de Ring Video Doorbell Pro 2, de Floodlight Cam Wired Pro en de Spotlight Cam Pro. Onze verwachting kwam uit: gebruikers waren meteen enorm enthousiast. Ze waren zelfs zo enthousiast dat we hard hebben gewerkt om de functie nu ook toe te voegen aan onze populairste cameralijn met de Stick Up Cam Pro.

Verbeterde 3D-bewegingsdetectie met radartechnologie
De Stick Up Cam is onze bestverkochte camera vanwege de flexibiliteit om hem binnen en buiten te gebruiken. Het compacte ontwerp is verkrijgbaar met meerdere mogelijkheden om hem van stroom te voorzien, waaronder via een batterij, zonne-energie en netaansluiting. Bijna 70% van de huidige gebruikers van een Ring Stick Up Cam gebruikt deze camera vooral buiten, waardoor het een uitstekende keuze is om door radar aangedreven bewegingsdetectie toe te voegen voor meer functionaliteit.

Met 3D-bewegingsdetectie zijn bewegingsmeldingen verfijnder en nauwkeuriger. Geavanceerde radarfuncties zoals zones voor zicht vanuit vogelperspectief en zicht vanuit vogelperspectief zorgen ervoor dat klanten een luchtperspectief kunnen gebruiken om een locatie te selecteren en alleen een waarschuwing te laten sturen als de camera bewegingen van mensen op die exacte locatie detecteert, waardoor meer specifieke informatie wordt verstrekt voor afzonderlijke bewegingsgebeurtenissen. Het toont bijvoorbeeld duidelijk het pad dat een bezorger van het tuinhek naar de zijdeur nam om een pakket af te leveren.

Slimme beveiliging buiten en binnen het huis
Dankzij het kleine, slanke en weerbestendige ontwerp kan de Stick Up Cam Pro vrijwel overal worden geïnstalleerd, zowel binnen als buiten. Bevestig de camera aan een muur, dak of plafond, of plaats hem op een boekenplank om in de gaten te houden wat de hond overdag allemaal uitvoert. De HDR-camera en nachtzicht in kleur zorgen voor meer helderheid bij weinig licht. Als de Stick Up Cam Pro in de bedrade modus is geïnstalleerd, biedt deze Advanced Pre-Roll, waarmee de zes seconden voorafgaand aan gedetecteerde beweging worden vastgelegd en gedeeld om een vollediger beeld te schetsen van wat er in huis gebeurt. Pre-Roll in kleur, beschikbaar in de batterijmodus, neemt een videoclip van vier seconden in kleur op. Verder hebben we Audio+ toegevoegd, met helder geluid dankzij twee arraymicrofoons voor verbeterde audio, met echo-onderdrukking en een beveiligingssirene om indringers af te schrikken. En met drie verschillende mogelijkheden voor voeding (batterij, netsnoer en zonne-energie) word je niet beperkt door de nabijheid van een stopcontact of direct zonlicht.

Haal nog meer uit de Stick Up Cam Pro
De Stick Up Cam Pro werkt uitstekend met andere Ring- of met Alexa compatibele apparaten. Als je bijvoorbeeld een apparaat aansluit op een Echo Show-apparaat, kun je waarschuwingen ontvangen of gewoon zeggen "Alexa, show me the back garden" (Alexa, laat de achtertuin zien), om livebeeld te bekijken. Je kunt ook een heel thuissysteem creëren door de Stick Up Cam Pro te koppelen met de Ring Video Doorbell Pro 2, of door een koppeling te maken met Ring Alarm, zodat de Stick Up Cam Pro automatisch video-opnamen kan maken wanneer het alarm wordt geactiveerd, zelfs als er geen beweging wordt gedetecteerd. Met een optioneel Ring Protect-abonnement heb je ook toegang tot functies als het opslaan en delen van video's, persoonsmeldingen en meldingen met afbeelding.

Zoals altijd hebben we bij het ontwerp van dit apparaat ook aan privacy gedacht. Met de Stick Up Cam Pro hebben klanten zelf de touwtjes in handen: ze kunnen 3D-bewegingsdetectie instellen voor de gebieden die er het meeste toe doen, personaliseerbare bewegingszones waar bewegingsgebeurtenissen worden geactiveerd en privacyzones waar je gebieden in het gezichtsveld van de camera kunt uitsluiten van opnamen.

Beschikbaarheid

Stick Up Cam Pro kan vandaag op Amazon.com vooruit worden besteld voor € 179,99 voor de versie met batterij en netsnoer, en € 199,99 voor die met zonne-energie. Je kunt je ook aanmelden op Ring.com om het als eerste te horen wanneer de Stick Up Cam Pro te koop is. Op 18 oktober verzenden we naar gebruikers. We kunnen niet wachten om te horen wat jullie ervan vinden.

Deel dit artikel