Maak kennis met de Ring Video Doorbell Pro

Maak kennis met de Ring Video Doorbell Pro

Onze missie om misdaad te helpen bestrijden is onze drijfveer hier bij Ring. Twee jaar later hebben onze klanten ook verteld hoe Ring Video Doorbell een belangrijke rol speelt in het beschermen van hun huizen. Van het waarschuwen van de buurtpreventiegroep voor voordeurcriminaliteit - opgenomen door de Ring Video Doorbell - tot de directe toegang tot de voordeur als er een onverwachte bezoeker langskomt: onze klanten hebben vele verhalen met ons gedeeld over hoe ze dankzij Ring Video Doorbell altijd thuis kunnen zijn. #AlwaysHome

Ring Video Doorbells zijn tegenwoordig te vinden bij honderdduizenden deuren in meer dan 80 landen over de hele wereld. We stellen je graag voor aan de nieuwste telg van het Ring-gezin: de Ring Video Doorbell Pro. Dit nieuwe apparaat biedt gebruikers een instelbare bewegingsdetectie met een vaste bedrading, evenals de veelgevraagde nieuwste functie: livebeeld. Vasthoudend aan onze kernmissie geeft Ring Video Doorbell Pro gebruikers de mogelijkheid om bezoekers aan hun voordeur altijd en overal te kunnen zien en spreken.

pro_nickel

We vinden het geweldig om bekend te maken dat we bijna 53 miljoen euro hebben opgehaald in een Series-C-financieringsronde. Deze ronde werd geleid door Kleiner, Perkins, Caufield & Byers, met investeerder: Sir Richard Branson. We hebben ontzettend veel geluk met investeerders als American Family Insurance (het grootste huisverzekeringsbedrijf in Amerika), Richard Branson, Shea Ventures, True Ventures, Upfront Ventures en First Round Capital, en nu steunen Kleiner, Perkins, Caufield & Byers onze missie ook volledig. We zijn zo blij met zo'n vooraanstaande groep van investeerders.

We willen op volle kracht vooruit en kunnen het geld gebruiken om onze Ring-productlijn verder uit te breiden, nog meer landen te bereiken en inbraken overdag te bestrijden door de criminaliteitscijfers in je woonomgeving te verlagen.

Onze missie om misdaad te helpen bestrijden blijft op koers en geeft je gemoedsrust omdat het nu mogelijk is altijd thuis te zijn. #AlwaysHome.

Dit zijn enkele recente updates bij Ring:

  • Het Ring-zonnepaneel is nu verkrijgbaar op ring.com. Koppel je het Ring-zonnepaneel aan Stick Up Cam Battery of Spotlight Cam Battery, dan hoef je niet om te kijken naar het opladen van de batterij.
  • Livebeeld is binnen enkele weken beschikbaar voor alle gebruikers van de Ring Video Doorbell met vaste bedrading. Voor onze gebruikers die de draadloze versie hebben, werken we aan het optimaliseren van de levensduur van de batterij zodat livebeeld ook voor deze apparaten beschikbaar wordt.

Deel dit artikel

Andere verhalen

Categorieën