Vind de perfecte match bij Ring.

Vind de perfecte match bij Ring.

Je beste thuisbeveiligingsmatch wacht op je op Ring.com, met aantrekkelijke kortingen tot wel 70 € op geselecteerde videodeurbellen, beveiligingscamera’s en alarmsystemen. Is je interesse gewekt? We stellen je graag voor aan een paar potentiële partners voor je thuisbeveiliging.

Past bij elk huis

Op zoek naar een betrouwbaar maatje? De Video Doorbell Pro zal je niet teleurstellen. Krijg direct een melding wanneer iemand aanbelt of de gepersonaliseerde bewegingssensoren activeert, en zie, hoor en spreek vanaf elke locatie met wie er voor de deur.

Onze meest geavanceerde deurbel is echt een topper. Dankzij het superslanke ontwerp en de verwisselbare voorpanelen past het uiterlijk in elk interieur.

Bescherm wat je liefhebt

Op zoek naar een maatje dat er altijd voor je is? Dan heb je nu je ideale partner gevonden. Ring Alarm biedt je alles wat je nodig hebt voor je gemoedsrust: deze krachtige combinatie van slimme accessoires biedt je de mogelijkheid zelf een beveiligingssysteem voor je huis samen te stellen.

Het installeren van het alarmsysteem is zo gebeurd. Je brengt de sensoren aan op deuren, ramen of muren, koppelt ze in de Ring-app... en je bent al klaar. Zo simpel is het.

Je gezin, huisdieren, woning — met Ring Alarm bescherm je wat je liefhebt.

Wie het kleine niet eert…

Ze zeggen niet voor niets: klein, maar fijn. Dat is zeker het geval bij de kleine maar krachtige Indoor Cam. Deze camera is dan wel klein, hij heeft een groot hart en zit boordevol fantastische functies.

Deze camera heeft vele functies om je verbonden te houden met je huis, zoals tweerichtingsspraak en bewegingsgeactiveerde meldingen. Tegelijkertijd is de Indoor Cam zo compact dat hij bijna overal past. Geduld heb je met deze camera ook niet nodig, want dankzij de eenvoudige installatie krijg je in een mum van tijd de nodige gemoedsrust.

Met de Indoor Cam kun je eenvoudig in de gaten houden wat er thuis gebeurt. Plaats er eentje in de woonkamer om je huisdieren in de gaten te houden, een andere in de hal en nog een bij de achterdeur. Bovendien kun je het systeem uitbreiden door de camera te verbinden met andere Ring-apparaten, voor een betrouwbare beveiliging van je hele huis. Wie het kleine niet eert…

Besparingen op huisbeveiliging die je blij maken

Voel je al vlinders? Maak je geen zorgen als je de ware nog niet hebt gevonden. Ga nu naar Ring.com om de besparingen op huisbeveiliging te vinden die precies bij je passen.

Deel dit artikel