Houd met Ring altijd en overal je huisdieren in de gaten.

Houd met Ring altijd en overal je huisdieren in de gaten.

Het afgelopen anderhalf jaar brachten we veel meer tijd thuis door en daarmee ook met onze huisdieren. Het spreekt dus voor zich dat we nog meer van ze zijn gaan houden. Volgens recent onderzoek op initiatief van Ring in het gaf slechts een kwart2 van de ondervraagden aan dat ze vóór de coronweleens hun plannen hadden afgezegd omdat ze hun huisdieren liever niet alleen thuis wilden. Na de lockdown steeg dit aantal tot bijna de helft3.

Tijdens de lockdowns werd onze band met onze huisdieren sterker en dit kan op de lange termijn effect hebben op hoe we denken over hun welzijn. 18- tot 34-jarigen blijken het meest bereid om hun plannen af te zeggen om meer tijd thuis door te brengen met hun viervoetige vrienden4. Sommigen gaan zelfs een stapje verder. Bijna een op de zeven5 ondervraagden zegt te willen investeren in een beveiligingsapparaat voor thuis waarmee ze hun huisdieren in de gaten kunnen houden wanneer ze niet thuis zijn. Ze hebben graag wat meer gemoedsrust.

Nu we weer vaker de deur uit gaan en misschien ook weer op kantoor werken, zoeken veel mensen naar manieren om in contact te blijven met het thuisfront. Dit kan uitstekend met de beveiligingscamera's van Ring, waarmee je je huisdieren op afstand in de gaten kunt houden. Met HD-livebeeld en tweerichtingsspraak voor zowel onze binnen- als buitencamera's kun je vanaf elke locatie je huisdieren zien, horen en tegen hen praten. Of je ze nu gezelschap wilt houden of kattenkwaad wilt voorkomen, bij Ring vind je altijd een beveiligingscamera die aan je behoeften voldoet. 

Voor huisdieren die binnen blijven is de Ring Indoor Cam het meest geschikt. De Indoor Cam is klein en krachtig en geeft je snel de nodige gemoedsrust; je kunt hem vrijwel overal plaatsen en dankzij de zeer eenvoudige installatie neem je hem direct in gebruik. Met een Indoor Cam kun je ook vanuit je thuiskantoor controleren of de bank nog heel is.

Als je huisdier graag in de woonkamer ligt of in de tuin rondloopt, gebruik je de Ring Stick Up Cam Battery om je hond of kat vanaf elke locatie in de gaten te houden. De Stick Up Cam Battery is veelzijdig genoeg om binnen en buiten te gebruiken en kan draadloos worden geïnstalleerd. Je kunt hem plaatsen waar je hem nodig hebt, en later verplaatsen als je toch een andere locatie handiger vindt. Het is daarmee een flexibele manier om je huisdieren mee in de gaten te houden.

Is je huisdier graag buiten, bijvoorbeeld in de tuin? Hiervoor heeft Ring een reeks beveiligingscamera's met schijnwerper of spotlicht voor buiten. De Ring Floodlight Cam Wired Plus is voorzien van bedrading voor een doorlopende stroomvoorziening en bescherming. Hij is ontworpen voor grotere gebieden rondom je huis, zoals je oprit of tuin. Bovendien heeft de camera een groothoekweergave en krachtige, bewegingsgeactiveerde led-schijnwerpers zodat je de huisdieren in de gaten houdt terwijl ze in de tuin spelen.

Ga voor meer informatie over ons volledige assortiment beveiligingscamera's, videodeurbellen en Ring Alarm naar ring.com. Met Ring ben je altijd thuis.

 

1. Dit onderzoek is uitgevoerd door Opinium Research in opdracht van Ring. Tussen 7 en 10 september 2021 zijn er 2000 Britse volwassenen (18+) als representatief deel van de samenleving ondervraagd.

2. 26% (werkelijke cijfers)

3. 41% (werkelijke cijfers)

4. 61% (werkelijke cijfers)

5. 15% (werkelijke cijfers)

Deel dit artikel