Black Friday is begonnen bij Ring!

Black Friday is begonnen bij Ring!

Bespaar op beveiliging bij je voordeur

Een veilig huis begint bij al bij de voordeur met de Video Doorbell Wired. Onze voordeligste Video Doorbell met vaste bedrading is onder meer voorzien van 1080p HD-video, tweerichtingsspraak en nachtzicht, en tijdens onze Black Friday-uitverkoop kost hij slechts € 39,99

Je voordeur nog makkelijker betaalbaar beveiligen? Dan zit je goed met de Video Doorbell (2de generatie), nu voor slechts € 69,99. Deze draadloze videodeurbel (2de generatie) werkt op batterijen en is geschikt voor bijna elke woning, ook zonder bestaande deurbelbedrading.

Voor hetzelfde gemak van een oplaadbare, verwisselbare batterij kun je ook kiezen voor de Video Doorbell 3, met dankzij geavanceerde dual-band wifi een nog betrouwbaardere verbinding. Tijdens Black Friday kost de Video Doorbell 3 slechts € 119,99

Wil je dit jaar echt op de professionele tour, met een volledig beeld van wat er bij je voordeur gebeurt? Dan kies je voor de slanke, krachtige Video Doorbell Pro 2, nu voor slechts € 169,99. De Video Doorbell Pro 2 is er voor beveiliging met een extra dimensie, met vaste bedrading voor continue gemoedsrust. De camera is voorzien van 1536p-video met zicht van top tot teen, 3D-bewegingsdetectie en zicht vanuit vogelperspectief.

Profiteer van grote kortingen op beveiligingscamera's

Dit jaar kun je op Black Friday kiezen voor een camera die echt overal past: de Indoor Cam is er nu voor slechts € 44,99. Deze compacte, krachtige binnencamera beschikt over 1080p HD-video, tweerichtingsspraak en nachtzicht, en je sluit hem makkelijk aan op het stopcontact.

Ben je op zoek naar flexibele buitenbeveiliging, dan heb je keuze uit de veelzijdige Stick Up Cam Battery of Stick Up Cam Plug-In, nu voor slechts € 69,99 tijdens Black Friday. De Stick Up Cam kan op een vlakke ondergrond worden geplaatst of vrijwel overal in huis aan de muur worden bevestigd. Deze Black Friday kun je bovendien nog meer besparen door slim te combineren: zo heb je een bundel met 2x Stick Up Cam Battery of het 2x Stick Up Cam Plug-In nu voor slechts € 129,98. 

Wil je extra bescherming voor een groter buitengebied, zoals je tuin of je oprit? Daarvoor is er de Floodlight Cam Wired Plus, nu voor slechts € 129,99. Met krachtige led-schijnwerpers, Advanced Pre-Roll en een beveiligingssirene biedt de Floodlight Cam Wired Plus bescherming en gemoedsrust, zelfs in het donker.

Klaar voor de start: bescherm en bespaar!

Kies voor slimme beveiliging voor je hele huis met grote kortingen op Ring Alarm. Bescherm je huis met een Alarm Security Kit (5-delige set), nu voor slechts € 169,98 tijdens Black Friday. In deze set zit alles wat je nodig hebt om meteen je huis beschermen: een basisstation, een bedieningspaneel, een bewegingssensor, een contactsensor en een signaalversterker. Voor nog meer waar voor je geld geven we tijdens deze Black Friday-uitverkoop € 140 korting op een bundel met Alarm-beveiligingsset, 5-delig (2de generatie) + Indoor Cam. Dat is slim besparen en slim beveiligen: combineer je Ring Alarm met de Indoor Cam, dan kun je meteen zien wat er aan de hand is wanneer het alarm wordt geactiveerd.

Bescherm je hele huis voor minder

Of je nu beveiliging voor binnen, buiten, of alles daartussenin wilt hebben: dit is het moment voor betere thuisbeveiliging. Black Friday bij Ring is begonnen met grote kortingen op geselecteerde apparaten.

Shop nu Black Friday-aanbiedingen voor videodeurbellen, beveiligingscamera's, Ring Alarm en de nieuwe Ring Intercom op Ring.com.

Deel dit artikel