18 recepten om je huis te beveiligen met Ring + IFTTT

18 recepten om je huis te beveiligen met Ring + IFTTT

In december van vorig jaar kondigden we trots ons partnerschap aan met IFTTT. Je kunt je Ring-apparaat nu aansluiten op een heleboel andere slimme apparaten en software. Maar nog belangrijker: Ring + IFTTT helpt het huis en de omgeving nog beter te beschermen.

In de laatste maanden zijn al vele Ring-recepten gedeeld op de IFTTT-website. We selecteerden de beste Ring + IFTTT-recepten voor huisbeveiliging en delen ze hieronder.

Heb je Ring + IFTTT-recepten die je geweldig vindt? Deel ze dan in de opmerkingen hieronder!

#1 Met dit recept kun je de muziek uitzetten als iemand voor de deur staat. Een geweldige manier om op de hoogte te blijven van wie er voor de deur staat, of je nu wel of niet thuis bent.

ring-1-2-11

#2 Ideaal voor op het werk, dit recept waarmee je het algemene Slack-kanaal informeert dat er iemand voor de voordeur staat.

ring-2-2-11

#3 Laat het lijken alsof je thuis bent. Dit recept schakelt de verlichting in als er beweging wordt waargenomen bij de voordeur.

ring-3-2-11

#4 Houd een logboek bij van de tijden en datums waarop mensen naar je huis of bedrijf komen.

ring-4-2-11

#5 Als alternatief voor het recept hierboven kun je een visueel verslag bijhouden van wanneer mensen aan de deur komen door de gebeurtenis te markeren in Google Agenda.

ring-5-2-11

#6 Schakel de verlichting in/uit als er beweging is bij de deur. Creëer meer tekenen die erop wijzen dat je thuis bent en dat je weet dat er iemand voor de deur staat.

ring-6-2-11

#7 Activeer een bepaalde bel of lichtbron als de deurbel gaat. Wellicht wil je als je weg bent andere lampen activeren dan wanneer je thuis bent.

ring-7-2-11

#8 Voor bedrijven kan het handig zijn om in een spreadsheet alle momenten in te voeren waarop er beweging wordt waargenomen bij de voordeur.

ring-8-2-11

#9 Ontvang een tekstbericht als iemand voor de deur staat. Je kunt ook een tekstbericht sturen naar bijvoorbeeld andere leden van het gezin.

ring-9-2-11

#10 Handig als je boven, in de kelder, of elders thuis buiten gehoorafstand van de deurbel tv aan het kijken bent: Ring toont een bericht op je met Comcast verbonden televisie.

ring-10-2-11

#11 Ben je doof, slechthorend of bevind je je buiten gehoorafstand? Dit recept laat verlichting knipperen als er op de deurbel wordt gedrukt.

ring-11-2-11

#12 Maak interne verlichting blauw met dit recept als iemand voor de deur staat.

ring-12-2-11

#13 Ontvang een melding op alle gerelateerde apparaten als iemand op de deurbel drukt. Je blijft op de hoogte van bezoekers, waar je je ook bevindt en wat je ook aan het doen bent.

ring-13-2-11

#14 Geef bezoekers het idee dat je altijd thuis bent. Dit recept schakelt de buitenverlichting in als de deurbel wordt geactiveerd.

ring-14-2-11

#15 Als handige manier om het bedrijf te promoten of gebruikers te informeren die je volgen op Twitter, plaatst dit recept berichten op Twitter of stuurt een rechtstreeks bericht als de deurbel wordt geactiveerd.

ring-15-2-11

#16 Weet wie er aan de deur staat, ook als de ontvangst van je smartphone slecht is. Dit recept stuurt een e-mail als de Ring Video Doorbell wordt geactiveerd.

ring-16-2-11

#17 Ring kan een bericht sturen naar het dashboardscherm van je BMW. Dat is makkelijk als je op de hoogte wilt blijven van verwachte of onverwachte bezoekers, zodat je bijvoorbeeld gezinsleden of buren kunt informeren.

ring-17-2-11

#18 Ring bewaart video's met het Protect Plan, maar als je een video ergens anders wilt bewaren kun je met dit recept interacties opnemen en overbrengen naar bijvoorbeeld een Homeboy-apparaat als de deurbel wordt geactiveerd.

ring-18-2-11

Gebruik je een van deze Ring-recepten? Of wil je er zelf een paar delen? Laat het ons weten door hieronder een reactie achter te laten!

Deel dit artikel

Andere verhalen

Categorieën