Met jouw hulp creëren we betere plekken om te wonen, werken en spelen door mensen te helpen hun buurt te beschermen.

Veel consumenten hebben waarschijnlijk wel eens gehoord van de term 'smart home' (slim huis). Voor de installatie van een volledig smarthome- of beveiligingssysteem kiezen veel mensen nog steeds voor het gemak en de zekerheid van een lokale elektricien of een lokaal beveiligingsinstallatiebedrijf.

Dat is waar jij in beeld komt. We werken graag met je samen om ervoor te zorgen dat je klanten zich veilig voelen in hun huis en omgeving.

Wat is het Ring Professional Programme?

Het Ring Professional Programme is speciaal samengesteld voor professionele installateurs om meer informatie te geven over de beveiligingsproducten van Ring: van hoe je deze installeert tot de gebruikersvoordelen ervan.
Je krijgt toegang tot exclusieve updates, trainingsmateriaal en dag en nacht toegang tot het team van Ring. Hiermee beschik je over alles wat je nodig hebt om betrouwbaar, goed onderbouwd advies en een uitstekende klantenservice te bieden bij het installeren en configureren van Ring-beveiligingsproducten voor je klanten.

Wat zijn de voordelen van deelname?

Als je lid wordt van het Ring Professional Programme, ontvang je een welkomstpakket met alle informatie over Ring en het programma. Je krijgt ook volledige toegang tot een reeks producttrainingsvideo's en -materialen via de Ring Professional Portal, zodat je alles leert over Ring, onze producten, hoe je deze installeert en hoe je klanten alles uit de producten kunnen halen.

Word vandaag nog gratis lid van het Ring Professional Programme.

Leer hoe je de apparaten van Ring eenvoudig kunt installeren en hoe je klanten deskundig advies kunt geven over hun slimme beveiligingsbehoeften met een scala aan verschillende trainingsmaterialen: allemaal beschikbaar via de Ring Professional Portal.

De Ring Professional Portal.

Onze Professional Portal is het alles-in-één portaal voor Ring-trainingen waarbij je dag en nacht ons team kunt bereiken.

Log hieronder in als je al deelneemt aan het Ring Professional Programme.

Meer informatie

Wil je meer weten over deelname aan het Professional Programme? Stuur ons een e-mail via professionalprogramme@ring.com of klik hieronder.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het om deel te nemen aan het Ring Professional Programme?

Je kunt je gratis aanmelden voor het Ring Professional Programme.

Waar kan ik trainings- en installatievideo's vinden?

Je vindt informatie over training en installatie in de Ring Professional Portal.

Hebben mijn favoriete groothandels de Ring-producten die ik nodig heb?

We werken samen met al je favoriete groothandels om ervoor te zorgen dat ze de producten die je nodig hebt altijd op voorraad hebben. Mocht je problemen ondervinden met een van de groothandels, laat het ons dan weten. Dan gaan wij ons best voor je doen.

Hoe kan ik contact opnemen met betrekking tot het Ring Professional Programme?

Je kunt ons een e-mail sturen via professionalprogramme@ring.com. Dan nemen wij contact met je op!

Neem voor vragen over de installatie contact op via 01727 263045 (24/7), zodat een lid van het Ring-team je kan helpen.

Heb je nog vragen?