In 2012 vonden Jamie Siminoff en een paar net afgestudeerde studenten de videodeurbel uit in een garage in Californië. In de afgelopen zes jaar is Ring uitgegroeid tot marktleider in het beveiligen van buurten en huizen. Het Ring-team heeft maar één missie: helpen misdaad te bestrijden.

Vandaag kunnen we vol trots melden dat de missie van Ring niet alleen in een stroomversnelling is gekomen, maar dat we onze gebruikers ook slimmere beveiliging en meer waar voor hun geld kunnen bieden.

Ring hoort nu bij de Amazon-familie!

Door deze samenwerking krijgt Ring de beschikking over middelen waardoor ons merk kan blijven groeien. Bovendien kunnen we oplossingen ontwikkelen die zelfs nog innovatiever en effectiever zijn en minder kosten. Zo maken we het voor gebruikers over de hele wereld eenvoudiger om hun huis slim te beveiligen.

"Misdaad helpen te bestrijden is de basis voor alles wat we bij Ring doen", aldus Jamie. "Met Amazon komt onze missie komt onze missie veel sneller van de grond, omdat we wereldwijd meer gebruikers verbinden en we onze beveiligingsapparaten en -systemen goedkoper en toegankelijker kunnen maken."

Hoewel deze samenwerking het begin is van iets heel bijzonders, blijft Ring ondertussen gewoon doorgaan met het ontwikkelen van de beste apparaten voor de beste gebruikerservaring. En al groeien Ring en Amazon samen nog zo sterk, onze belangrijkste prioriteit zal nooit veranderen: het helpen bestrijden van misdaad.

Je kunt in de nabije toekomst een heleboel updates verwachten, waaronder de introductie van het splinternieuwe Ring Alarm en de nieuwe generatie Stick Up Cams. Maar eerst beantwoorden we een aantal vragen.

1. Wat gebeurt er met het merk Ring?

Niets! Ring gaat door als een zelfstandig merk en blijft oudere, huidige en toekomstige Ring-producten en -diensten ondersteunen.

2. Wat verandert er dan wel?

Amazon biedt het Ring-team de middelen om verder te groeien en wereldwijd meer gebruikers te bereiken. We zetten de expertise van het Amazon-team in om apparaten te ontwikkelen die nog innovatiever en betaalbaarder zijn, waardoor slimme beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt.

3. Wat gebeurt er met mijn Ring-account?

Niets! Je Ring-account en de Ring-app veranderen niet, dus je blijft profiteren van de geweldige Ring-ervaring.

4. Wat gebeurt er met al mijn video's?

Niets! Als je een abonnement hebt op een Ring Protect Plan, dan blijven je video's nog steeds 30 dagen bewaard op je account. Je kunt de video's opslaan, bekijken en delen met wie je maar wilt, wanneer je maar wilt. Hier lees je meer over Ring Protect.

5. Wie kan ik bereiken als ik nog vragen heb?

Je kunt met alle vragen, opmerkingen en problemen die met Ring te maken hebben nog steeds terecht bij onze klantenservice. Ga naar Ring.com en chat met een medewerker, of bel ons op +800 87 00 97 81.