Een nieuw jaar, een nieuwe Consumer Electronics Show in de boeken! Het is telkens weer leuk om te laten zien wat er op de planning staat bij Ring en wat we allemaal doen voor een veilige woonomgeving.
 
Was je er niet bij? Maak je geen zorgen - hier een samenvatting!
 

 

Een nieuwe manier van kijken

 
De nieuwste telg van onze videodeurbel-familie is de Door View Cam. De Door View Cam geeft je de mogelijkheid om het kijkgat in de deur om te toveren tot een slim beveiligingsapparaat. Hij is eenvoudig te installeren en vervangt het bestaande kijkgat zonder blijvende veranderingen aan de deur aan te brengen. Ideaal voor huizen, appartementen, flats en zelfs studentenkamers met een bestaand kijkgat in de deur. Je hebt nog steeds de traditionele functionaliteit van een kijkgat, maar geniet daarnaast van functies als bewegingsdetectie, tweerichtingsspraak, 1080p HD-video, nachtzicht en een verwisselbare batterij. Bovendien kun je altijd zien wie er voor de deur staat, zelfs als je niet thuis bent.
 
Wil je zien wat er voor de deur gebeurt terwijl je staat te koken? Vraag het gewoon aan Alexa. Krijg je een melding dat er beweging wordt waargenomen voor de voordeur, dan hoef je alleen maar een apparaat met Alexa-functionaliteit te vragen je te laten zien wat er voor de deur gebeurt. Je kunt bezoekers zien en spreken via Echo Show, Echo Spot of tablets met Alexa-functionaliteit.
 
Ring Door View Cam is later dit jaar verkrijgbaar.
 

Nieuwe sensoren, slimme sloten en spraakbesturing


 
Ring Alarm kan steeds meer om woningen slimmer en veiliger te maken. De nieuwste accessoires beschermen de woning naast inbraken ook tegen schade aan eigendommen en levensbedreigende situaties.
 
Onze nieuwe Smoke & CO Listener is naadloos te verbinden met het Ring Alarm Base Station, zodat je meldingen op je mobiele apparaat ontvangt als de bestaande rook- of koolstofmonoxidemelders worden geactiveerd.
 
De Flood & Freezer Sensor kan ook worden verbonden met het Ring Alarm Base Station. Plaats deze, eenmaal verbonden, in de buurt van een waterbron om een melding te ontvangen bij detectie van een overstroming of temperaturen onder nul.
 
Een slimmere woning heeft slimmere sloten nodig. Je hebt volledige toegangscontrole met behulp van de Ring-app, waarmee je op afstand de deur op slot kunt doen en weer kunt ontgrendelen, de status en het batterijniveau van het slimme slot kunt zien en de gebeurtenisgeschiedenis kunt bekijken. Verbind Ring Alarm met apparaten met Alexa-functionaliteit en laat Alexa de deuren voor je op slot doen. Je hoeft nooit meer te twijfelen of je de deur wel op slot hebt gedaan of je af te vragen hoe je de hondenuitlaatservice naar binnen laat als je aan het werk bent. Met een gerust hart de deur uit.
 
Een slimmere woning heeft slimmere sloten nodig. Je hebt volledige toegangscontrole met behulp van de Ring-app, waarmee je op afstand de deur op slot kunt doen en weer kunt ontgrendelen, de status en het batterijniveau van het slimme slot kunt zien en de gebeurtenisgeschiedenis kunt bekijken. Verbind Ring Alarm met apparaten met Alexa-functionaliteit en laat Alexa de deuren voor je op slot doen. Je kunt sloten van de toonaangevende merken Schlage, Yale en Kwikset koppelen aan de Ring Alarm Security Kit. De sloten zijn verkrijgbaar op ring.com. Je hoeft nooit meer te twijfelen of je de deur wel op slot hebt gedaan of je af te vragen hoe je de hondenuitlaatservice naar binnen laat als je aan het werk bent. Met een gerust hart de deur uit.
 
Ring-sensoren zijn nu verkrijgbaar op Ring.com.
 

Slimme beveiliging komt aan het licht

 
Beveilig je woning nog beter met onze nieuwe lijn Ring Smart Lighting.
 
Ring Smart Lighting biedt een betaalbare, eenvoudig te installeren netwerk van bewegingsdetecterende buitenverlichting: lampen die samenwerken om de donkere gebieden rondom de woning te verlichten. Ze kunnen ook samenwerken met Ring Doorbells en Cams en bij waargenomen beweging een video-opname starten, om de Ring van beveiliging nog sterker te maken.
 
Heb je al buitenverlichting? Met de Ring Transformer en Ring Bridge kun je bestaande verlichting omzetten naar slimme verlichting.
 
Ring Smart Lighting werkt met apparaten met Alexa-functionaliteit en dus kun je Alexa vragen de tuinverlichting in te schakelen en/of je een melding te sturen als er beweging wordt waargenomen.
 
Ring Smart Lighting is verkrijgbaar vanaf 6 maart.