Bewonder de duurste deurbel ter wereld

Bewonder de duurste deurbel ter wereld

 

Ring zet de missie om de misdaad te bestrijden voort in het Verenigd Koninkrijk met de lancering van de Ring Elite Crown Jewel: een limited edition, met diamanten, saffieren en goud bezette videodeurbel, exclusief verkrijgbaar bij Selfridges London.

We maken niet meer dan 10 van deze juweeltjes en de winst van ieder exemplaar doneren we aan goede doelen in het Verenigd Koninkrijk die ex-delinquenten helpen re-integreren in de maatschappij.

De Crown Jewel is ontworpen door de internationale sierradenspecialist Bijan en wordt exclusief aangeboden door de Smartech-afdeling van het populaire warenhuis Selfridges in London. Er hangt een prijskaartje aan van 100.000 dollar. Waarom zo duur, vraag je je misschien af. Dat zit zo. Elk van de 10 Ring Elite Crown Jewel Edition-videodeurbellen bevat 33,20 karaat aan saffieren, 0,56 karaat aan diamanten en 98,05 gram geel goud. Het voorpaneel van het apparaat is gegoten van 18-karaats geelgoud, waarin meer dan 2000 saffieren en 40 diamanten zijn gezet.

Met de deurbel zelf – gebaseerd op de Ring Video Doorbell Elite – kun je vanaf elke locatie ter wereld bezoekers zien, horen en met hen spreken.

Waarom een deurbel van 100.000 dollar? Iedere beslissing die we bij Ring nemen, ondersteunt onze missie om de misdaad te helpen bestrijden. We zetten ons tot het uiterste in om deze missie te laten slagen. Dit doen wij onder meer door te doneren aan goede doelen, veilingen op scholen te organiseren ten bate van de leerlingen zelf, en Ring-apparaten weg te geven aan wijken in nood. Wij werken samen met Smartech en Selfridges aan dit initiatief en dat stelt ons in staat om Rings missie voort te zetten, terwijl we lokale goede doelen helpen om een grote positieve bijdrage te leveren.

Natalie Bernce, CEO van Smartech bij Selfridges zei bovendien: "Smartech is dé plek voor innovatie binnen Selfridges en zorgt ervoor dat onze merken binnen de winkel hun verhaal kunnen vertellen. Bij Smartech proberen we klanten te inspireren en aan te moedigen om de nieuwste technieken te ontdekken, proberen en ervaren. Ze kunnen er zo uit de doos zelf mee aan de slag. We zijn blij met een partner als Ring en trots dat we hun filantropische missie kunnen steunen. Zo helpen we lokale gemeenschappen en organisaties om levens te veranderen."

Lees meer over de duurste deurbel ter wereld:

Hieronder zie je meer foto's van de duurste deurbel ter wereld!

Deel dit artikel

Andere verhalen

Categorieën